Despre noi

Monclinic Botosani

Ideea lansarii acestei clinici, mi-a venit in momentul in care am vazut rezultate a medicinei non-invazive si a tehnologiei BTL. Unul din cele mai importante aspecte, este ca avem aparate in exclusivitate sau care sunt in putine locatii din tara. Clinica este destinata atat femeilor cat si barbatilor. La baza protocoalelor de tratament sta tehnologia premiata de ultima generatie, a liderului mondial BTL. Clinica apartine societatii PERSAN CLEAN SRL.

Oferim solutii pentru remodelarea corpului, reintinerirea si fermitatea pielii, izolarea celulelor grase si deactivarea lor, tratarea celulitei, reducerea cicatricelor si vergeturilor, epilarea definitiva, drenaj limfatic si imbunatatirea circulatiei, dar si tratament al afectiunilor pielii precum: acneea, rozaceea, petele de culoare, imbatranirea prematura, pistruile, cuperoza, hemangioamele, capilare sparte, pete solare, etc

Misiune


Dragii nostri, ne bucuram sa va anuntam ca incepand de astazi, Monclinic isi completeaza activitatea cu FIZIOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA. Va vom informa despre diferite probleme de sanatate care pot fi tratate la noi in clinica, despre serviciile noastre, echipamentele noastre, si despre colaborarea noastra cu recomandarea medicilor specialisti. Planurile de tratament sunt recomandate in urma unei sesiuni initiate de consultanta si evaluare.

Experienta si tehnologie


Nou, in cadrul clinicii Monclinic, oferim programe specifice si abordari terapeutice personalizate. Fizioterapia poate face diferenta in capacitatea unui individ de a trai un stil de viata activ si sanatos. Va oferim sfaturi, va sprijinim si cu ajutorul echipamentului de ultima generatie, redobandind starea de bine, sanatatea si imbunatatirea calitatii vietii.

Tehnologia, de cel mai inalt nivel, aparatura furnizata de liderul mondial in domeniu, BTL Romania Aparatura Medicala, ne-a mai uimit inca o data, ca si in estetica si remodelarea corporala, cu terapiile inovatoare, de exemplu, SUPER INDUCTIVE SYSTEM care amelioreaza imediat durerea in ambele situatii: cronice sau acute. Terapia cu SIS este indicata in mobilizarea articulara, vindecarea fracturilor(chiar si prin aparatul gipsat), miostimularea, reducerea spasticitatii. Activitati de fizioterapie cu recomandarea medicilor specialisti.

Galerie foto


Articole din presa locala


Si ca sa vedeti cat suntem de seriosi si sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre, iata ce spun altii despre noi...